[Ficlet] Harrowing Lonesome

 

Harrowing Lonesome.

Cast : them (yeah, just call it them)

a/n :
Aku tidak pernah berpikiran untuk menulis sesuatu yang memprovokasi suasana hati seperti ini, tapi karena sudah terlanjur, ya sudahlah.

“Without hyung,
there’s no hand to hold;
no one to play;
no one to make heart shape together.
And the worst is, i have to do it alone; lonely alone.”

_____________________

Baca lebih lanjut

Iklan

B(itch)est Friend

B(itch)est Friend.

Bitch Best Friend

LuHan & Sehun

By Diramadhani

Best Friend, heh? Are you kidding me? You’re just a suck bitch friend!

 _

Rate : PG -15

________

Warning! Many harsh and uneducated words! Story of Arguing and fighting boys! Weird plot! Stuck diction! Freak storyline! Mainstream! Bad boys! Nothing is interested! 😛

Baca lebih lanjut

Satisfaction

satisfaction

Satisfaction (Kepuasan)

Luhan & Sehun.

By Diramadhani/Dyrajung12/ Kym Rin

.

Synopsis : 

Satisfied, eh?
Yes, nothing is satisfying but it. He has killed the murderer.
He killed someone who has killed his mom, dad, brother, and his bestfriend.
He did it.

.

Disclaimer : I own nothing beside the storyline. Cast is theirselves and i just borrow their name

.

Rate : T+/M (Including some masochist scene and hard crime)

.

Baca lebih lanjut

When Sehun Get Bored With Luhan [2/2-END]

When Sehun Bored With Luhan

Title: When Sehun Get Bored With Luhan

Author: luhanwifey

Main cast: Oh Sehun (EXO-K) | Xi Luhan (EXO-M)

Support Cast: Kim Jongin/Kai (EXO-K)

Genre: yaoi, married life

Length: Twoshoot

Rating: PG-13

Disclaimer: the story is pure mine, but the cast not mine. They belong to their parents and their agencies.

Credit Poster: MyeonnieKim @ School Art Design

Baca lebih lanjut

A Miracle in Summer [Spec Luhan’s day]

amiracle

A Miracle In Summer

Author : Jung Seomi |Cast : Oh Sehun, Xi Luhan, HunHan | Genre : Sad, Angst, Brothership

©HunHan is belongs to SMent. The Story is Belongs to Jung Seomi

“This world is no voice, no words, that makes me different.

And for First time. I met someone who try to understand me. Thanks God, you send your angel for me

Now, i send back your angel God, Thanks for everything”

Baca lebih lanjut

Swan Origami [Spec Sehun’s Day]

swanorigami

Swan Origami

Jung Seomi Present Special for Sehun’s day

Oh Sehun, Xi Luhan (HunHan)

Angst, Sad, Friendship

©The story is owned by Jung Seomi. HunHan is owned by Sment

Warn! HunHan Friendship Fict! It isnt Yaoi it just FRIENDSHIP okay? Dislike? Dont Read!

.

“Aku menyesal belum sempat mengucapkan selamat ulang tahun kepadanya, dan aku menyesal belum mengajarinya cara membuat origami angsa yang benar-benar diinginkannya. Aku menyesal atas semua ucapan datar dan kasar yang pernah kuucapkan. Aku menyesal atas segalanya.”

.

  Baca lebih lanjut

What Happened, ChanYeollie?? [Sequel of Dream With BaekYeol]

Title
What Happened, ChanYeollie??

Author
EunFebbyHaema or Febby Fatma

Length
5596 words, OneShort

Genre
Romance (maybe), Friendship (maybe), Komedi (maybe), Sad (maybe)

Rating
General

Cast
Chanyeol (EXO-K),  Xi Lulu (OC), Byun Baekhyun (EXO-K),

Other Cast
Xi Luhan (EXO-M), Oh Sehun (EXO-K) as Xi Sehun (hehe, ganti marga dulu ya)

Disclamer
Ceritanya semua berasal dari imajinasiku tapi castnya itu milik tuhan dan orang tuanya masing-masing

NB : ye,, ye,, ye,,  aku datang lagi dengan BaekYeol oppa yang membuntuti di belakangku #nggak mungkin!! Seperti yang tertulis di atas ini adalah sequel dari Dream With BaekYeol/hayoo udah pada baca belum??/#abaikan..

Di cerita kali ini peran utamanya masih belum berubah, masih si gadis manis bernama Xi Lulu, hanya saja kayanya peran HunHan couple jadi sedikit menipis dan jarang dialog, tapi tenang BaekYeol masih terus exis kok!! Jadi masih bisa ketawa.. hehe^^

Maaf kalau lama menunggu #emang ada yang nungguin??

Dan sekali lagi ini pernah aku publis di blog lain.. jadi tolong baca nama authornya dulu okeh??

Seperti biasa, jangan lupa RCL-nya ya, dan aku tegaskan lagi aku tidak suka SR…

Happy reading guys.. JJ

***

Jalan, makan, nonton dan belanja bersama dengan namjachingu seharusnya terasa asik dan menyenangkan, iya tidak?? Tapi kenapa kalau aku jalan dengan pangeranku, aku tidak pernah merasa hal yang seperti chingudeulku katakan itu??

Baca lebih lanjut